lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vetskaripaita

Kun imettää, vaatevalikoima paitojen osalta on aika suppea. Täytyy olla joko imetyspaita, avonainen/tosi venyvä kaula-aukko tai sitten toppi ja neuletakki tms. edestä avattava paita. Vaikka imetyksen puolesta liputankin, pukeutumisen suhteen alkaa tympiä. Varsinkin kun kaksi viimeisintä em. vaatevaihtoehtoa eivät ole yhtään mun juttu. Olen enemmänkin hupparityttöjä. Imetyshuppareita on toki olemassa, mutta kaikki mitä olen löytänyt ovat niin, no, imetysvaatteen näköisiä. Ja lisäksi kamalan kalliita. Siksi ajattelinkin tehdä itselleni sellaisen imetyshupparin, jota voi käyttää myöhemminkin eikä näytä imetyspaidalta. Tällainen siitä tuli:





Vaaleanpunainen ja turkoosi raita keltaisen kolmion molemmin puolin ovat vetoketjuja. Näyttävät mielestäni ihan hauskoilta ja näin imetyskin käy vaivattomasti. Varsinaisia kaavoja paitaan ei ollut, leikkasin paidan kappaleet hyvää, jo olemassa olevaa hupparia mukaillen. Ja taskut täytyy tietenkin olla. Löytyykö muilta ompeluprojekteja?

5 kommenttia:

  1. Hitsi, onpa hieno! Oot tosi taitava.

    VastaaPoista
  2. Upee! Tota todella vois käyttää ihan muutenkin! :)



    http://humpalotti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Oot sä vaan taitava. Niin sun näköinen paita kun voi vaan olla :)

    VastaaPoista
  4. Heidi: Kiitos! Uskon kyllä että tulee käyttöön vielä imetyksen loputtuakin, ainakin tarkoitus on.

    Mai: Niin, tummaa turkoosia, iso ihana huppu ja sitten vielä jokin pikku "juju".. Ei voi mennä pieleen :) Ja saa itsensä näköistä kun tekee itse. Kiitos kehuista!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!