lauantai 5. maaliskuuta 2011

Tupaantuliaisia

Tässä ihka ensimmäinen blogipostaukseni ikinä. Tervetuloa! Tästä blogista löydät askarteluun, käsitöihin ja leivontaan liittyviä juttuja, unohtamatta elämän pieniä iloja. Postauksen aihe sopiikin hyvin ensimmäiseksi julkaisuksi, onhan tämä blogi eräällä tavalla uusi koti :)

Hyvä ystäväni muutti vihdoin takaisin Suomeen. Kävi kutsu kyläilemään, ja täytyihän sitä olla jotain viemisiä uuteen kotiin. Tein violetista pitävälle ystävälleni lilapohjaisen kortin, ranskanliljakuosi kuviopaperissa on hauska viittaus yhteiseen partioharrastukseemme. Halusin viedä myös tulppaaneja, mutta kaupassa ei ollut, harmitti. Sen sijaan löysin suloisen valkoisen muurikellon ja olinkin lopulta paljon tyytyväisempi tähän ratkaisuun.



Olen tykästynyt leivän leipomiseen ja sen viemiseen lahjaksi. Siinä on jotakin lämminhenkistä. Siksi myös sitä laatua oli luvassa kukan lisäksi. Tällä kertaa lahjaksi päätyi leipävuoka ilman valmista leipää, mutta leivän ainekset valmiiksi mitattuina, sillä en valitettavasti ehtinyt leipoa leipää itse. Lahjan saaja on kuitenkin varsinainen jauhopeukalo, joten leipominen ei ole ongelma. Lisäksi kyseessä on tosi helppo ohje, Nopea olutleipä, jonka resepti löytyy täältä. Tällä reseptillä mieheni leipoi sukulaisille joululahjaleivät oikein mallikkaasti. Helppoa ja herkullista.


Päivä oli mukava ja uusi koti ihanan valoisa ja kiva. Hyvän-mielen-päivä.

4 kommenttia:

  1. Jee, hyvä Lau! Loistava ensimmäinen postaus ja loistava blogi :)
    Hieno korttikin ja nam leipää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mai! Ja tervetuloa ensimmäiseksi lukijakseni. Tästä se lähtee :)

    VastaaPoista
  3. Tykkää! Jatka hienoa meininkiä (mä sitten käytän ystävällisesti noita sun reseptejä)! :D :D
    -Saara

    VastaaPoista
  4. Saara: Kiitos, jatketaan! Käytä toki, sitä varten ne täällä on, että voin jakaa herkkujen ilosanomaa muille :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!