maanantai 14. maaliskuuta 2011

Upee tunnustus

No vau! Ihana mai makingsin Mai antoi haparoivat ensiaskeleensa ottaneelle blogilleni tunnustusta The Gorgeous Bloggerin muodossa, oho. Taas opin jotain uutta blogimaailman ihmeistä, tällaistakin on, aika kivaa :)


Tunnustus toi mukanaan kysymyksiä:

Milloin aloitit blogisi?
Blogini on ihan untuvikko. Ensimmäinen kirjoitus 5.3.2011.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittlee?
Blogini sisältö hakee vielä muotoaan, mutta kirjoitan projekteistani ja elämästä niiden ympärillä, Hyvän-mielen-päivistä. Muutama kirjoitus on jo askartelusta ja nikkaroinnista, myös leivonnasta olen kirjoittanut. Tällä linjalla varmasti jatketaan. Luvassa on juttuja myös ihan vaan elämisestä ja olemisesta.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Vaikea sanoa vielä :) Se että se on minun..

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Ystävän painostus, tai oikeammin kannustus ;) Myös halu näyttää muille mitä oon saanut aikaan, ja toki kiinnostaa mitä muut ovat mieltä jutuistani. Hyvän mielen jakaminen on myös syy blogin kirjoittamiseen. Ja se että saan enemmän suunnittelemiani projekteja käyntiin ja valmiiksi nyt kun on blogi; täytyy tehdä juttuja, jotta voi kirjoittaa juttuja.

Mitä haluaisin muuttaa blogissasi?
Ilmiasua vielä jonkin verran.


Tunnustusta tulee toki jakaa eteenpäin. Olen aika huono lukemaan blogeja, enkä oikein osaa etsiä mieluisia/kiinnostavia. Mutta opettelen, kuten koko blogimaailmaa. Yhteen blogiin olen kuitenkin varauksettoman ihastunut. Se on knit sea. Minusta pelkkä ajatus neulegraffiteista on mainio ja knit sea toteuttaa asiaa hienosti, ja varmasti piristää monen päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!