maanantai 25. heinäkuuta 2011

SLY 15, heinäkuu: Loma/Helpot leivonnaiset

Salaisen Leivontaystäväringin viimeinen paketti saapui viime viikolla ja viimein pääsin sen noutamaan. Pahoittelut Slylleni, että postaus tulee vasta nyt.

Mutta olipa taas mieluisa paketti:



Slyni oli laittanut pakettiin hauskasti lomatuliaisia teeman mukaisesti ja samalla myös helppoja, nopeita herkkuja :) Paketista löytyi:
  • ihania hilloja skonsseihin: lemon curdia (tää on superhekkua!), mansikkahilloa, samppanjalla höystettynä (kuulostaapa hienolta, herkkua varmaan myös) sekä mustaherukka-mustikkahilloa
  • kuorrutetta muffineihin
  • kuorrutteita/täytteitä kakkuihin: konjakkikreemiä ja vaniljakreemiä (näin ainakin tulkitsin olemattomalla eestin taidollani :)
  • appelsiiniaromia
  • reseptikirja, joka on jaettu näppärästi ruokalajeittain. Tämä on aivan loistava ja tarpeeseen tulee, olenkin meinaan melkoisen epäjärjestelmällinen kaikkine erillisine reseptilappusineni.. :)
  • mukava kortti, jossa vihdoin salaisuus paljastui..
..Salainen Leivontaystäväni oli nimittäin Migu. Iso kiitos ajatuksella kootuista paketeista! Niistä on saatu paljon iloa ja hyötyä :)

Bonuksena viimeisessä paketissa oli pakkauslaatikko, joka 7-kuisen poikamme mielestä oli paketin parasta antia. Kiitos siis siitäkin :D

3 kommenttia:

  1. Hyvä kun paketti oli löytäny oikean paikan =)emo on vissiin lomalla kun ei oo päivitystä vielä tullut. Noista kaikista jutuista voi sanoa että omaa kokemusta ei ole =) ilmoittele minullekin miten tuotteet toimii ;)

    VastaaPoista
  2. Migu: EI Emo ny lomaile, en vaan saanut eilen Kädentaikojan linkkiä aukeamaan omalla koneella, että olisin voinut blogiin sitä laittaa. Tänään olen sen kuitenkin aamusta sinne laittanut.
    Tällä viikolla koitan viimeistään joka toinen päivä blogia päivittää ja elokuun alussakin vielä, kun arpajaiset pidetään silloin 1.8. :)
    Mukavan paketin olet lähettänyt.

    Kädentaikoja: Kiva paketti!

    VastaaPoista
  3. Migu: Jep, perillä on paketti ja Sly-blogissakin päivitys, kuten emo tuossa totesikin. Ja juu, raporttia matskuista pukkaa, kunhan vaan ehdin niitä kokeilla. Pursotuksetkin vielä odottelevat tekijäänsä. Tällaista tämä vähän on pienen vauvan kanssa :) Kiitos vielä paketeista!

    SLY-emo: Niinpä! :) Mikähän siinä linkissä muuten oli.. No, pääasia että nyt toimii.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!