tiistai 26. heinäkuuta 2011

Taikasauva pienelle pinkin ystävälle

Ystäväni pyysi apua taikasauva-asioissa. Kummitytön rakas taikasauva oli kuulemma aikansa elänyt ja nyt tarvittiin kipeästi uutta, lahjaksi olisi menossa. Voiko taikasauvan tehdä itse, tai siis voi, mutta miten? Tähän kysymykseen löysimme ystäväni kanssa yhdessä vastauksen. Tärkeä ohjenuora oli: lahjan saaja rakastaa pinkkiä. Tässä (melkeinpä symbioottisen;) yhteistyön tulos:



Tähti on ommeltu koneella fleecestä ja täytetty vanulla (matskut Eurokankaasta). Vartena taikasauvassa toimii puinen kukan tukikeppi, jonka ympärille on liimattu vaahtomuovilevy, levyn ympäri on kiedottu kultaista nauhaa (matskut haalittu askartelulaatikoiden kätköistä :). Paksut nauhat ja kultaiset helmet ovat Tiimarista. Kultaisen nauhan alkuperä tuntematon, samoin pinkin pupu-helmen. Ohuet pinkit nauhat paidoista leikattuja (niitä henkarissa pysymistä edesauttavia). Kultaiset askartelutähdet (Tarjoustalosta) on ommeltu isoon tähteen käsin.

Taikasauvasta tuli mielestäni varsin mainio, ja mikä tärkeintä, päivänsankari oli lahjastaan innoissaan. Olivatpa kuulemma aikuisetkin tekelettä ihastelleet. Itselleni askartelutuokio ystävän kanssa oli parasta, kiitos Stu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!