torstai 28. heinäkuuta 2011

Kortti tutulla kaavalla & uusi puumerkki

Kesä ja loma ovat vieneet mennessään ja blogia on tullut päivitettyä tosi harvakseltaan. Nyt blogihiljaisuus kuitenkin (taas ainakin hetkellisesti) katkeaa, kun välillä on aikaa ja intoa kirjoitellakin. Kaikenlaisia projekteja on tullut tehtyä kesän aikana ja varastossa on vanhojakin, joita en ole vielä ehtinyt esitellä. Kuvat on olemassa lähes kaikista jutuista, mutta mutta.. Yritän malttaa istua koneenkin ääressä välillä, läppärin saa onneksi myös ulos :)

Tässä yksi korttiaskartelu. Anoppi tilasi kortin, kun naapurin tyttö pääsi ripille.


Kortti oli sikäli haastava tehdä, etten tiedä kortin saajasta oikeastaan muuta kuin iän. Tässä lopputulos. Päätin käyttää hillittyjä värejä ja tuttua kaavaa, se on musta aika kiva ja toimiva. Materiaaleista musta satiininauha on Eurokankaasta, vihreä, mustapilkullinen teippisatiininauha on Tiimarista. Kaikki muu onkin sitten Sinellistä hankittua. Kulmat on pyöristetty taasen Xcutin kulmaleikkurilla.

Uutena juttuna tässä(, muutamassa aiemmassa) ja kaikissa tulevissa korteissa on puumerkkini. Täytyy tehdä siitä myös "vesileima" kuviini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!