sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Mustikka-appelsiini-juustoruudut


Tässä sitten sitä juustopiirakkaakin. Taas reseptissä nimellä bars. Mutta uskokaa vaan, piirakkaa tämä on. Yllätyin, että appelsiini ja mustikka sopivat näin hyvin yhteen. Mukava teen kaveri.

Käytin pakastemustikoita, jolloin kokoon keitetystä mustikka-appelsiinimehuliemestä jäi todella liemi, sillä mustikat olivat väistämättä vetisempiä kuin tuoreet. Lisäksi käsillä ei ollut amerikkalaisten paljon käyttämää maissitärkkelystä, joten käytin perunajauhoja, olisi ehkä voinut laittaa vähän enemmän. Nestemäisyys ei kuitenkaan haitannut oikeastaan missään. Kuviotu pinta onkin nestemäisen mustikkaliemen mahdollistama.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!