lauantai 29. lokakuuta 2011

Vadelma-sitruunaruudut



Raikas piirakka, jossa kondensoidun maitotiivisteen makeutta taittaa kivasti vadelma ja sitruuna. Kerrankin tällainen koostumukseltaan juustokakkumainen piirakka ilman sitä juustoa (vaikka tykkään kyllä juustokakusta/piirakastakin). Amerikassa kutsuvat tällaisia leivonnaisia nimellä bar, tanko/patukka, mutta mielestäni kyseessä on kyllä ihan rehellisesti piirakka. Kulttuurieroja :) Ohje löytyypi täältä. Sanoinko muuten jo, että ohje on tosi helppo :D

2 kommenttia:

  1. Pampula: Hitsi kun oli jotenkin jäänyt kommenttisi huomaamatta, nyt vasta huomasin vastata. Mutta kyllä, hyvää on ja suosittelen lämpimästi. Tullee resepti ensi kesänä itsellä ahkeraan käyttöön, kun on taas tuoreita, kotimaisia vattuja, vaikka toiminee kyllä pakastevademillakin.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!