keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Sisustusta osa 1: unikkoniitty

Muutimme mieheni kanssa uuteen kotiin syksyllä 2010. Ensin oli tarkoitus maalata "vain" olkkari ja kaksi makkaria (ts. kaikki huoneet). Mutta nälkä kasvaa syödessä ja sitten maalattin ylä- ja alaeteinenkin porraskäytävineen. Mutta entäs keittiö? Ensin ajattelimme että ei tarvitse tehdä mitään, sitten ajattelimme, että no jos nyt valkoisella maalataan. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Eräänä päivänä sitten päätin, että nyt tapahtuu. Maalasin yhden seinän turkoosiksi, mutta ei se riittänyt. Halusin keittiöömme niityn. Lopulta hyvä inspiraation lähde löytyi ja paperille sommittelun jälkeen piirsin seinään lyijykynällä ääriviivat yksityiskohtaista maalaamista varten. Ja tällainen meidän unikkoniitystämme sitten tuli:





Loput seinät olisi edelleen tarkoitus maalata valkoisiksi, samoin kuin jalkalistat. Joulukuussa perhettämämme kasvattanut suloinen poika ei kuitenkaan enää nuku niin pitkiä päiväunia kerrallaan, että pääsisin keskittymään maalaamiseen riittävän pitkäksi aikaa. Täytyy yrittää varata joku viikonloppu maalipensselin heilutteluun, kun mieskin on kotona. Millaisia remontteja muilta löytyy?

4 kommenttia:

  1. Vautsi vau! Aivan upea seinä! :) Mulla on projektin alla saunan maalaus... saas nähä koska liikenee aikaa siihen ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Itsekin olen kyllä tosi tyytyväinen. Nyt keittiössä viettää aikaa entistäkin mieluummin :) Ja juu, projekteja riittäisi, kun vaan olisi aikaa ja sitten vielä saisi aikaiseksi. Toivottavasti saunanmaalausprojekti pääsee pian etenemään!

    VastaaPoista
  3. Meillä on kanssa kukkeja seinällä. Nuo on hianoja:D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Urho, kukat on kivoja. Täytyykin tulla katsastamaan teidän kukat joku pävä :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!