tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kortteja: turkoosia ja violettia

Pitkästä aikaa vähän jotain askartelujuttujakin. Tein pari korttia ja se olikin tosi mukavaa vaihtelua. Turkoosi kortti meni ihanalle opettajalle kiitokseksi hyvästä kurssista.



Korttipahvi, kuviopaperi ja valkoiset puolihelmet on ostettu Sinellistä, pitsinauha Eurokankaan alelaarista. Itse leikatut kukat on tehty papereista, joiden alkuperää en muista, vaaleammat taitavat olla itse akvarellilla maalattua, skannattua ja paksulle paperille tulostettua. Osa kukista on nostettu korttipohjasta kapalevyn palasella. Kulmat pyöristetty Xcutin kulmapyöristäjällä.


Violetti kortti meni anopille synttärikortiksi. Taitaa olla oma korttimalli löytynyt, kun tykkään niin tästä pitkästä vaakaan tehdystä kortista. Myös nuo yksinkertaiset kukat ovat selvästi "mun juttu". Violetti tosin ei ole omia suosikkejani, mutta tässä kortissa se mielestäni toimii ja on myös anopin suosikkeja.


Korttipahvi, valkoiset puolihelmet ja violetti strassi Sinellistä, satiininauha Tiimarista. Kortin alaosan kuviopaperi Papruksesta. Kukkien paperit taas jotakin tuntemattomia, oikeanpuoleiset tummemmat varmaankin omia skannattuja ja tulostettuja akvarelleja tässäkin. Osa kukista korotettu korttipohjasta kapalevyn palasilla myös tässä. Ja kulmatkin pyöristetty tässä samoin kuin edellisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!