torstai 18. elokuuta 2011

Kauas pilvet karkaavat.. osa 1: pilvikulhot

Paljastan yhden ainaisen ihasteluni kohteen: pilvet. Tiedän että usein pilvet tietävät huonoa säätä, mutta itse pidän niitä jotenkin romanttisina ja tarunhohtoisina. Jokin niissä kiehtoo. Olenkin inspiroitunut pilvistä tällä hetkellä oikein erityisesti ja käyttänyt niitä aiheena monissa jutuissa hiljattain. Pilviaiheisia postauksia siis luvassa enemmänkin.

Tässä yksi kouluprojekti, keramiikan kurssilta jälleen. Kivitavaravalusavesta valmistamani pilvikulhot:





Ihastuin valamiseen oikein urakalla, ja tulosta syntyi. Omaan käyttöön valmistui vihreä-valkoisia, sinivalkoisia ja turkoosi-valkoisia pilviä. Kuvissä näkyvät kulhot koristavat äitini julhapöytää. (Vadelmavaahdon resepti mahdollisesti luvassa myöhemmin :) Äidin kulhot tein kiitokseksi kurssille osallistumisen mahdollistaneesta lapsenhoidosta. Kiitos vielä, äiti!

Tarkoitus on tehdä kulhoja vielä lisää, myyjäisiin ja lahjoiksi. Kokeilussa on kivitavaravalusaven lisäksi posliinivalusavea, mutta ainakin toistaiseksi posliinivalusavi vaikuttaa varsin haastavalta materiaalilta. Saa nähdä kuinka käy, pitäkää peukkuja!

Kauniit kuvat ovat äitini ottamat. Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Mä en kestä. Sä oot niiiiin taitava. Ja niin oikeassa koulussa :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kanssa <3 Pilvet on ihan mahtavat!

    VastaaPoista
  3. Mai ja Marjo: Hih :D Kiitos ihanat!

    Keramiikan kurssi oli kyllä yksi mun lemppareista. Tällä hetkellä käynnissä oleva maalauksen kurssi onkin sitten hieman haastavampi, kun ei tuo maalaaminen oikein ole mun juttu.. Ehkä sitä jotain siitäkin silti oppii :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!