torstai 18. elokuuta 2011

Perhosvaikutus

Olen ihastellut ystäväni perhosen mallista paperileikkuria jo jonkin aikaa. Vihdoin sain hankituksi sellaisen myös itse. Täytyihän sitä päästä heti käyttämään. Äidin syntymäpäivä osui sopivasti kohdalle, joten äidin luokse liihotteli perhosaiheinen kortti ja kirjanmerkki.



Kortin sininen ja harmaa pahvi kartonkivihosta (United Office). Kultainen paperi perhosissa Sinellistä. Kultainen strassi, perhosleikkuri ja levein nauha Tiimarista. Ohuet nauhat puseroista.





Kirjanmerkissä käytin samoja pahveja, nauhoja, paperia ja leikkuria kuin kortissakin. Myös pieni perhosleikkuri on Tiimarista. Päällystin kirjanmerkin kontaktimuovilla, kestää vähän paremmin kulutusta. Kirjanmerkki on taitettu kaksinkertaiseksi ja sisäpuolelle molemmille puolille on kiinitetty palat magneettilevyä, sivu jää magneettien väliin ja pysyy mukavasti kiinni vaikka kirja jostain syystä putoaisi, aukeasti tms. Tässä käytin Hobby Pointista ostamaani magneettilevyä, jota on helppo leikata saksilla. Levyssä on myös valmiiksi liima taustalla, joten kiinnittäminenkin hoituu helposti.

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!