lauantai 8. lokakuuta 2011

Nigellan pannukakut



Aikaa sitten katselin Nigella Lawsonin kokkiohjelmaa ja nämä "pannukakut" jäivät muistin sopukoihin, vaikken ohjetta silloin muistiin kirjoittanutkaan. Internetin ihmeellisestä maailmasta resepti kuitenkin löytyi, täältä.

Vähän jännitti, että mahtaako olla omaan makuun, mutta tykkäsinkin. Lettunen on kuin kuohkea räiskäle tai räiskälemäinen pannukakku, jotenkin hieman erikoinen kyllä. Englannissa ja "rapakon toisella puolen" näitä kaiketi syövät enemmänkin esimerkiksi aamupalana. Oheen voikin sitten laittaa mitä mielii. Itse vatkasin lettusen kaveriksi Flora vispiä ja juoksevaa hunajaa (kun vaahterasiirappia en tähän hätään ostanut). Hyvin toimi. Nopeampaa ja helpompaa kuin räiskäleiden paistaminen muuten!


Mistäpä haluaisitte seuraavaksi lukea? Leivonnasta, askartelusta, keramiikasta, ompeluksista? Laittakaa kommenttia ja toivokaa! Juttuja on paljon valmiina, jopa kuvattuna siis, teksti vain puuttuu. Ai ai kirjoituslaiskuutta.. Nyt tsemppaan taas ja laitan juttuja tulemaan (ensisijaisesti toiveiden mukaan tietysti), pysykäähän valppaina!

6 kommenttia:

  1. Kaikki sun jutut oon lukenut suurella mielenkiinnolla, olipa aihe mikä hyvänsä. Jos nyt kuitenkin kommentteja kaipaat, niin heitetään se ompelu toiveeksi ekana! -Aa

    VastaaPoista
  2. Aa: Olipa ihanasti sanottu! Kiitos! Laitetaan ompeluspostausta tulemaan :)

    VastaaPoista
  3. Mun pannukakkumiksille kävi hullusti, sai suklaat joukkoonsa :D Joku lapsista oli vaihtanu ne "nimilätkät" väärin päin.. Maistu aika leivinjauheelle se pikkuleipä taikina!! Mutta vielä sitä jäi himpun verran testattavaksi!

    Mulla on jääny mieleen sun blogista päällimmäiseksi se lampun värkkäys :D Sen tyylisiä sisustukseen liittyviä postauksia ois kiva lukea!

    VastaaPoista
  4. Pampula: Voi hitsi, tulikos sitten suklaisia pannukakkuja? :) Olipas kätevät ne lätkät, oivoi.. :D

    Yritin kyllä sekoittaa sen cookie mixin oikein tosi huolella, onkohan kuitenkin jäänyt leivinjauhe kunnolla sekoittumatta :/ Oon leiponut noita keksejä tosi usein ja aina ovat onnistuneet, eivätkä mielestäni erityisesti ole leivinjauheelle maistuneet. Onhan voinut tapahtua myös mittausvirhe, toivottavasti kuitenkin keksit olivat jotenkuten syömäkelpoisia!

    Sisustuspostausta laitan tulemaan hetimmiten, kunhan vaan tulee sen suuntaisia projekteja. Just ällä hetkellä ei ole valmisteilla mitään erityistä. Kiitos kuitenkin postaustoiveesta, ideoita sisustusjuttuihin olisi, saapa nähdä jos vaikka innostuisi ja ehtisi, katsotaan.. :)

    VastaaPoista
  5. Selitin kai huonosti :D
    Se "keksi taikina" maistui leivinjauheelle siis siksi, että se oli tehty pan cake-mixiin :D Koska lapset oli ne lätkät vaihtanu.
    Mutta ne keksit mitkä cookie mixistä tein, maistui tosi hyvälle, eikä ollenkaan leivinjauheelle, ei siis ollut mitään vikaa mixissä!! :)
    Saattokohan tämän nyt ymmärtää? :D

    VastaaPoista
  6. Pampula: No voihan hitsi, nyt tajusin :D Luin tuon aiemman kommenttisi uudestaan ja tajusin sen siitäkin oikein hyvin. Oi voi, kyllä suomen kieltä vaan voi tulkita monella tavalla, tai sitten oon jotenkin kiero tulkitsija :D No tärkeintä, että keksit oikeasta mixistä olivat hyviä ja että pannukakkujakin pääset vielä kokeilemaan. Toivottavasti tulee hyviä niistäkin!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat erityisen tervetulleita. Kiitos niistä!